Wantdatklopt.nl en Anette de Jong

Meer kalmte, plezier en veerkracht 

Eindelijk een methode die de verbinding weet te leggen tussen hoofd en hart. Eindelijk een methode die klopt! Dat was de reactie van Anette de Jong toen zij de HeartMath- of hartcoherentiemethode écht goed leerde kennen. Lees hier het verhaal van de persoon achter wantdatklopt.nl.

Mijn naam is Anette de Jong. In mijn lange loopbaan als jurist, opleider en manager heb ik ervaren hoe groot de impact is van stress op gezondheid en levensgeluk. Daarom heb ik de afgelopen jaren verschillende mogelijkheden voor stressbeheersing onderzocht. Tot ik de HeartMath- of hartcoherentiemethode ontdekte. Die werkt zó goed, is concreet, degelijk onderbouwd en ook nog eens leuk!

Mijn enthousiasme voor deze bijzondere methode wil ik graag delen met iedereen die het maar wil horen. Want ik wens iedereen meer innerlijke kalmte, plezier en vitaliteit toe. Om zo de beste versie van jezelf te worden. Dát is waar ik met mijn training en coaching een bijdrage aan wil leveren. Dát is waarom ik “wantdatklopt.nl” heb opgericht.

Lees hierna wat klanten over mij zeggen en de uitgebreide versie van mijn verhaal “De moed om mijn hart te volgen”

Anette de Jong van wantdatklopt.nl, profielfoto

Anette de Jong